Motordag 2019
Weller Woningcorporatie
Wij tappen Brand bier

© 2019


Vanaf 21 oktober 2019 kunt u bij ons ook gemakkelijk en veilig elektronisch betalen !!

Aantal inschrijvingen (15-06-2019):   - 91 -


2019 = Lustrum jaar!!


Dit jaar organiseren we alweer voor de 5e keer de Caumerbron Motordag !!

Datum = Zaterdag 15 juni 2019De inschrijving voor de Caumerbron Motordag 2019 is weer geopend: KLIK 


MOTORZEGENING

Omdat het ons eerste lustrum-jaar is, maken we er iets bijzonders van. We hebben kapelaan Rick Blom van de Heerlerbaan bereid gevonden ons op gepaste wijze toe te spreken en ons te voorzien van de zegen voor een behouden rit.


PROGRAMMA


08:30 uur: Ontbijt in de Caumerbron

09:30 uur: Toespraak van onze kapelaan

10:00 uur: Briefing en vertrek voor de ToerRit

18:30 uur: Start BBQ

19:30 uur: Live optreden van "The Atomic4" 


Na de ToerRit heb je voldoende tijd om je thuis even om te kleden en op te frissen (als je dat graag wil natuurlijk....) om daarna deel te nemen aan BBQ en feestavond.


ONTBIJT

Tussen 08:30 en 09:30 uur serveren wij een heerlijk en stevig ontbijtbuffet (jawel.....met spek en ei....). Deelname aan het ontbijt kost 6 euro en dit kun je kenbaar maken via het inschrijfformulier.


TOERRIT

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de route. Houd deze site in de gaten voor meer informatie.

Als je gebruik maakt van het ontbijt en/of de BBQ dan is deelname aan de ToerRit gratis. Wil je alleen de ToerRit doen, dan betaal je daar € 2,50 voor.

Het is handig om te vetrekken met een VOLLE tank. Denk ook aan een regenpak want je weet maar nooit. Zorg dat je zelf lekker fit bent en je motor in puike conditie verkeert!!

Vergeet ook niet om je rijbewijs en verzekeringspapieren mee te nemen.

Iedereen ontvangt een route en is zelf verantwoordelijk om deze te rijden.


NAVIGATIE

De route wordt vooraf beschikbaar gesteld aan de deelnemers van de ToeRit (als je je daarvoor hebt ingeschreven). Er komen 2 formaten: GPX en ITN, hiermee kunnen de meeste TomTom en Garmin toestellen overweg. Hang enkele dagen van te voren je navigatiesysteem nog even aan de PC om de laatste (kaart-) updates te laden. Je bent dan weer helemaal bij de tijd.

Er is op 15 juni een Navigatiedesk ingericht die je graag helpt met het laden van de route, mocht je er thuis niet helemaal uitkomen.


LUNCH

We zullen de route zodanig opstellen dat er halverwege de rit mogelijkheden zijn om te lunchen. Je bent dan vrij om een gelegenheid naar je eigen smaak en keuze uit te zoeken. Lunch is dan uiteraard voor eigen rekening.


BBQ

Vanaf 18:30 staat de BBQ klaar. Heerlijke stukken vlees, salades, sauzen en stokbrood vullen de onderweg verloren calorieen weer goed aan. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om de kosten binnen de perken te houden en kun je voor € 12,50 deelnemen aan deze heerlijke BBQ. Via het inschrijfformulier kun je dit regelen.


Betaling

Betaling van de bijdrage voor ontbijt, route en/of BBQ graag tijdig overboeken naar:

NL95INGB0009533895 t.n.v. M. Kaya onder vermelding van Motordag 2019 en je naam.LIVE MUZIEK

De aansluitende feestavond wordt muzikaal begeleid door "The Atomic4" 

Deze band bestaat uit 4 doorgewinterde Rockabilly muzikanten die steeds weer hun enthousiasme op het publiek weten over te brengen. De vonken spatten eraf als deze band aan de slag gaat op het podium. De bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend in de Rockabilly en Rock ‘n Roll wereld en als The Atomic 4 speelden zij al talloze festivals en Rockabilly feesten.


De feestavond is voor IEDEREEN toegankelijk (en ook nog eens gratis...) dus sleep gerust familie, vrienden, buren etc. mee naar de Caumerbron voor een fantastische avond.


Mis het NIET!!! De Organisatie


Luc Habets  (contactpersoon)

Mehmet Kaya

Will Bähr

Remo Simons

Martin Gerards

Louis Janssen
CAUMERBRON MOTORDAG 2019