CORONA INFORMATIE

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Weller Woningcorporatie
Wij tappen Brand bier

© 2020

CAUMERBRON & CORONA  (Update: 1 juli 2020)


Medio maart heeft de Caumerbron vanwege de Corona crisis haar deuren moeten sluiten voor ALLE activiteiten. Voor U en ons een ongekende situatie die grote impact heeft.

Behalve de economische gevolgen hebben de maatregelen ook geleid tot het (vrijwel geheel) stilvallen van sociale en culturele activiteiten op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

Gelukkig hebben alle maatregelen ertoe geleid dat de verspreiding van het virus 'onder controle' is en er versoepelingen mogelijk zijn waardoor de Caumerbron vanaf 1 juni a.s. in beperkte mate weer open mocht.


Wij hebben inmiddels - via een emailbericht - alle besturen en contactpersonen van de verenigingen en groepen die gebruik maken van de Caumerbron benaderd en gevraagd om contact met ons op te nemen om afspraken te maken over het weer opstarten van bepaalde activiteiten. 

Graag bespreken we met jullie de activiteiten de WEL mogelijk zijn.


Verder op deze pagina vindt u de relevante informatie over de mogelijkheden van de Caumerbron per 1 juli 2020.De belangrijkste maatregelen op een rijtje:


  • Iedereen houdt binnen en buiten 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen, vanaf 3 personen wordt gehandhaafd).


  • Gasten zitten binnen en buiten aan een tafel. Staan is niet toegestaan.


  • Op een buitenterras mag de afstand tussen tafels minder dan 1,5 meter zijn als er een zogenaamd kuchscherm is geplaatst tussen de tafels.


  • Bij meer dan 100 mensen binnen of meer dan 250 mensen buiten zijn reserveren vooraf en gezondheidsvragen verplicht.


  • De ruimte is uiteindelijk bepalend voor het aantal gasten met de 1,5 meter afstand.


  • VOLG DE AANWIJZINGEN OP VAN HET PERSONEEL

 

 

De Caumerbron behoudt zich het recht voor om bij niet naleving van de Corona maatregelen en -protocollen de toegang tot de Caumerbron te ontzeggen .